top of page

"Ο παντοκράτορας και το εμβόλιο"

Εάν παραδεχτούμε ως μόνη αφήγηση για τον ιό τη γνώμη των μέσων μαζικής εξαπάτησης και των εθελόδουλων πολιτικών τότε έχει τελειώσει για τα καλά η Δημοκρατία στον πλανήτη. Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν πολεμόχαρα οι φασίστες το 1940 έρχεται σαν κύμα τσουνάμι με το γάντι και τη μάσκα το 2020.


Η Δημοκρατία σαν κυματοθραύστης, μπορεί να αναχαίτιση το χάος και τη βία των απροκάλυπτων εντολών που έρχονται από μια διεύθυνση κατά μήκος και πλάτος σε όλο τον πλανήτη. Προσωπικά δεν ξέρω τον εντολοδόχο αλλά αναγνωρίζω την παράνοια και τη σύγχυση που έχει δημιουργήσει με τα νέα μέτρα να δείχνουν μόνο καταστολή κάθε αυτονόητου δημοκρατικού δικαιώματος.


Η τελική διαίρεση είναι στην επιλογή φυσικού ή τεχνητού προσήμου στην παγκόσμια ανάπτυξη. Με την ταυτοποίηση του εμβολίου καταστρατηγείται η μέγιστη ελευθερία της επιλογής στην ατομική φυσική ανάπτυξη. Είναι στα όρια της γενοκτονίας η μονοδιάστατη συνθήκη εξαναγκασμού της διατήρησης του ανθρώπινου είδους με έναν μόνο τρόπο.


Η αμφισβήτηση, ο άλλος δρόμος, η επιλογή δύο λύσεων στο ίδιο πρόβλημα είναι η ειρηνική διευθέτηση για να εξελιχθεί ομαλά το πρόβλημα όλων των ιών που μας περιβάλουν έτσι και αλλιώς. Ισχύει και για τη χρήση της μάσκας το ίδιο - όποιος επιθυμεί ας κάνει προληπτική χρήση.


Ποιος θα εξελιχθεί με υγεία ας μας το απαντήσει η ιστορία, οι επιλογές μας είναι αρκετές για να αποδείξουμε με ευρωστία ο καθένας με τον τρόπο του και όχι με την επιβολή του ενός έναντι των άλλων. Κάθε άλλη συνθήκη που εξελίσσεται όπως φαίνεται μονοδιάστατα, για τους γνώστες σημαίνει αυτοκτονική τάση του συστήματος που παρασέρνει σαν χείμαρρος την κοινή αντίληψη με κανάλια εκφοβισμού και τιμωρίας.


Με πρακτική ειρωνεία θα απαντήσω ότι το εμβόλιο αυτό κάνει την ίδια δουλειά που κάνει το κατσαριδοκτόνο, το φυτοφάρμακο και η αντιβίωση. Κάθε χρόνο άλλη η αντοχή και των δυο πλευρών, πιο ισχυρό το φάρμακο πιο αδύναμο το ανοσοποιητικό. Έτσι ενισχύεται η οικονομία αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα της καλής υγείας. Στη φύση η ενδυνάμωση έρχεται από άλλες πεποιθήσεις κοινής συνύπαρξης.


Κάντε ότι σας φαίνεται χρήσιμο - αλλά αφήστε με ησυχία την φυσική ανάπτυξη του καθενός. Μην επιβάλλετε μονοδιάστατες λύσεις αποκλεισμού και εγκατάλειψης. Διδαχθείτε από τη μονοκαλλιέργεια στην αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανική ζώο παραγωγή που έχει δημιουργήσει προϊόντα άγευστα, νωθρά με πλαστικό χρώμα σε ένα μέγεθος, εντέλει τοξικά!


Ευτυχώς κατάφερε η φυσική καλλιέργεια, η βιοκαλλιέργεια, η ελεύθερη βοσκή ζώων να δημιουργήσει μια άλλη θρεπτική παραγωγή. Όσοι έχουν ασχοληθεί ξέρουν - δοκιμάστε οι υπόλοιποι. Είναι το ίδιο πλέον για τις ανθρώπινες κοινωνίες. Χρειαζόμαστε τη φυσική αντιμετώπιση των προβλημάτων έναντι τεχνοκρατικών μονοδιάστατων λύσεων βιομηχανικής παραγωγής.


Υπεράσπιση τώρα στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έναντι των εντολών για αφανισμό της φυσικής επιλογής του Ατόμου. Το Οχι στη χρήση της μάσκας και του εμβολίου είναι θεραπευτική λύση και δεν επιθυμεί πολιτική εναντίωση - επιθυμεί μια άλλη επιστημονική προσέγγιση στο ίδιο πρόβλημα.


Έπειτα από τόση ανθρώπινη ιστορία όλα είναι προφανή. Εάν η πρώτη αρχή της ανθρώπινης νόησης είναι ο αυτοπροσδιορισμός τότε εδώ ορίζεται η κοινή λογική και η παραφροσύνη. Ως απόδειξη αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα που συνάδει φυσική συνέπεια και έργο ειρήνης για κοινή συνύπαρξη. Και εάν δεν είναι Δημοκρατία είναι τυραννία.




"Η ιστορία της ψυχιατρικής έχει παραδείγματα για τα επιστημονικά πειράματα και τι σημαίνει αποτυχία."

Οι φωτογραφίες είναι από το έργο "untitled history"


Παναγιώτης Λάμπρου

35 views

Recent Posts

See All
bottom of page