top of page

[Απάνεμη Στέγη η μύηση του περάσματος]



Γνωρίζω τον Τάσο Λαζάρου και παρακολουθώ τη Σχολή Εσώτερων Σπουδών του, που μας συστήνει μια βαθύτερα αγνή, απλή, ουσιαστική και συνειδητή σχέση με το Όλον.


Με τις ίδιες ποιότητες δημιουργήθηκε η Απάνεμη Στέγη με τη αρωγή του ίδιου και μίας ομάδας ευαισθητοποιημένων φίλων με κοινό όραμα, να προσφερθεί έμπρακτη κοινωνική βοήθεια στις δύσκολες ανθρώπινες στιγμές.


Στέλνω συχνά φωτογραφίες στην ομάδα της τάξης μας για ενθάρρυνση και καλή επικοινωνία και φανερώθηκε πλέον μια συλλογή εικόνων από καθημερινές στιγμές ενατένισης ως ζωντανή εμπειρία των μαθημάτων μας.


Το κριτήριο των εικόνων βασίζετε στην αντιληπτική ικανότητα της ανθρώπινης μας εξέλιξης να περνά μέσα από μεταβάσεις διευρυνόμενης συνείδησης σε αέναη κίνηση και οι καλοί Δάσκαλοι ως καθοδηγητές είναι συνοδοιπόροι μιας μεγάλης οικογένειας.


Ως δυνατή συμμετοχή μου είναι η εικαστική δημιουργία και θέλω να προσφέρω σε αυτή την κοινωφελή προσπάθεια με τη δημιουργία αυτής της συλλογή εικόνων με τίτλο [Rite of Passage / Η μύηση του περάσματος] όπου για κάθε πώληση έργου τέχνης, το 50% των καθαρών εσόδων δωρίζεται στην Απάνεμη Στέγη, για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της.


Ακολουθώντας το link [Rite of Passage / Η μύηση του περάσματος] έχει τις εικόνες και τις σχετικές πληροφορίες.



Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Λάμπρου


19 Οκτωβρίου 2023











Recent Posts

See All
bottom of page