top of page

AMALGAMA JAM Αυτοσχεδιασμός 15/12 ΜΑΡΙΑ ΓΟΡΓΙΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Στο Jam Αυτοσχεδιασμού στις 15/12 που έχω τη χαρά να συμμετέχω με τη Maria Gorgia θα εκτεθεί το έργο Untiled History όπου ερευνούμε αισθαντικά πως εξελίσσετε η στατική εικόνα ατόμων με ειδικές ανάγκες σε βιωματική κίνηση ελεύθερης γραφής

Παρακολουθώ τις παραστάσεις της Μαρίας Γοργία τα τελευταία χρόνια και με συγκινεί η ανεπεξέργαστη γραφή της στην κίνηση, με λόγο οξυδερκή από το ευρύ φάσμα της φιλοσοφίας των τεχνών.

Βρεθήκαμε φέτος το 2023 και ανταλλάσουμε ματιές στα άδυτα της προσωπικής μας δουλειάς. Έχω φωτογραφίσει 4 φορές στις πρόβες των αυτοσχεδιασμών με τους χορευτές της και το βίωμα αυτής της άσκησης είναι ανακουφιστικό για την επανασύνδεση με την ελεύθερη ροή των αισθήσεων μεταξύ όλων όσων συμμετέχουν.

Από τον Νοέμβρη ξεκίνησε κάθε Παρασκευή να δημιουργεί μια ανοιχτή συνεργασία με καλλιτέχνες με πρόθεση να ανοίξει την επικοινωνία και να δημιουργήσει ένα ανοιχτό κανάλι όπου κάθε ποιοτική πληροφορία θα ανάγεται σε ελεύθερης έκφρασης κίνηση.

Έτσι και μαζί στο Jam Αυτοσχεδιασμού στις 15/12 που έχω τη χαρά να συμμετέχω με τη Maria Gorgia, θα εκτεθεί το φωτογραφικό έργο UNTITLED HISTORY όπου θα ερευνήσουμε αισθαντικά πως εξελίσσετε η στατική εικόνα ατόμων με ειδικές ανάγκες σε βιωματική κίνηση ελεύθερης γραφής.

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό έργο εδώ για την έμπνευση σας και να μας ακολουθήσετε στο AMALAGMA για τη βιωματική απελευθέρωση της κίνησης από την ιδεολογική ανυποληψία των καιρών στην υποψία τι ἐστί.Ελευθερία.










Πληροφορίες: Χώρος Αμάλγαμα,

Μενάνδρου 47 Αθήνα, 5ος όροφος

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, 20:00-22:00

Είσοδος συμμετοχής: 5 Ευρώ

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα


Δήλωση συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες στο e-mail: gorgiamalgama@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο 6944686991

66 views
bottom of page